Korikorjaamolaatuluokitus 1* AKL  |  100% Pirkanmaalainen perheyritys  |  Varaa aika vahinkotarkastukseen tästä

Automaalaamo P. Oinonen Oy, Nuutisarankatu 15, 33900 Tampere, puh. 030 636 4430, info@automaalaamopoinonen.fi | ma - pe 7:45 - 17

Automaalauksen ja kolarikorjauksen kärkiosaamista

Awux on kokeneiden kotimaisten korikorjaamoyrittäjien perustama ketju. Ketju tarjoaa asiakkaille parasta mahdollista asiantuntemusta ja luotettavaa työnjälkeä. Paikallinen vastuuhenkilö ottaa henkilökohtaisesti vastuun asiakkaide auttamisesta.

Yrittäjäkokemusta Awux-ketjussa on yli 200 vuotta, se on "selkäranka", jonka varaan laadukasta toimintaa on hyvä rakentaa. Tämä on ammattilaisten joukko, jonka kokemus alan työstä hakee vertaistaan.

Toiminnan laatukriteerit automaalaus ja vauriokorjauksissa

Awux-ketju mittaa toiminnan laatua. Kriteerit perustuvat yrityksen toimintaedellytyksiin ja teknisiin valmiuksiin sekä työsuorituksiin ja asiakastyytyväisyyteen. Ketjun tehtävä on parantaa edellytyksiä, kouluttaa, sekä tukea Awux-korjaamoiden laatutyötä. Päämääränä on saada paras asiakaskokemus jatkuvasti.

Kolarikorjaamoidemme palveluita kehitetään jatkuvasti

Ketju toimii korjaamoiden yhteisen palvelun kehittäjänä. Uusia palvelumuotoja luodaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ketju kuuntelee asiakkaita, kehittää ja testaa uusia palvelumalleja sekä ohjaa korjaamoita niiden käytännössä.

Käytännönläheinen näkökulma kaikessa kolarikorjaus, vauriokorjaus ja automaalaus palveluissa

Awux-ketjun omistus jakautuu siihen kuuluvien korjaamoiden kesken. Toimintaa johtaa yrittäjistä koostuva hallitus. Tällä varmistetaan se, että kehittämisen painopisteet pysyvät varmasti riittävän käytännönläheisinä ja ennen muuta lähellä asiakasta.

Kotimaista osaamista - Suomalaista palvelua

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen  kriteerinä on, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Suomlaista palvelua -avainlipun yrityksellä on merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttori on Suomessa.